SPROG

Et sprogkursus, vil gøre dig i stand til at kunne begå dig bedre på din næste rejse, give dig et forspring på uddannelsen eller styrke dig på jobmarkedet. Sprogundervisning er en hjælp i en stadig mere international verden. 

Et sprog er i konstant udvikling, derfor er det vigtigt, at den undervisning, du modtager, er ført up to date. Alle DOF Paarup Aftenskoles sproglærere har en tæt tilknytning til de respektive lande. På kurserne arbejder man intensivt og seriøst med gloseforråd, mundtlig sprogfærdighed, udtale, samtale, lytteforståelse og grammatik.

Sprogundervisning tilbydes på mange forskellige niveauer, og vi håber også du finder et niveau, der passer dig. Kontakt os evt. for vejledning og information om niveau samt indhold på de forskellige sprogkurser, hvis du er i tvivl.

Individuelle sprogkurser og
erhvervskurser 

Der er også mulighed for individuelle sprogkurser såvel studie- som erhvervsrelaterede, kurser med mere intensiv sprogundervisning, skræddersyede efter specifikke behov, f.eks. til enkeltpersoner, individuelle grupper eller virksomheder. Kontakt skolens kontor for nærmere information.

Find uddybende beskrivelser på www.paarupaftenskole.dk eller ring til DOF Paarup Aftenskole 66 13 00 82.