Lykkeliga - Håndboldspiller Rikke Nielsen

Rikke Nielsen og Lykkeliga

Siden Rikke Nielsen stoppede sin karriere som professionel håndboldspiller, har hun dedikeret sit liv til at hjælpe børn og unge med udviklingshandicap og særlige behov.

Rikke Nielsen fortæller i sit livsbekræftende og inspirerende foredrag “Sådan blev jeg en rigtig vinder” om hendes livs store udfordringer: En kræftsygdom og et barn født med Downs syndrom, samt hvordan hun imødegik dem og kæmpede sig tilbage.

Efter Rikke Nielsen blev erklæret rask viede hun sin tid til sit livs projekt: Kidz- et håndboldhold for udviklingshæmmede børn, som hendes egen datter Magda. Det er i dag blevet til Lykkeliga, der i dag består af 37 klubber i Danmark, på Færøerne og Grønland.

Der er mulighed for spørgsmål og debat. Arrangeret i samarbejde med Aktiv Korup.

Rikke Nielsen og Lykkeliga

Tilmeld nu