Efterfødselstræning

Ønsker du at komme i form efter din fødsel? Kan du tænke dig at gå på et hold med andre nybagte mødre?

Der er maks. 8 deltagere på holdet, så der er tid til den enkelte deltager. Tag gerne din baby med til træning – vi bruger barnets vægt i en del af øvelserne, eller arbejder i en udgangsstilling, hvor din baby kan være nær dig og føle sig tryg.

Sover dit barn i tidsrummet hvor vi træner, er der mulighed for at stille barnevognen i haven bag klinikken, hvortil der er et godt udsyn fra træningssalen.

19-357 Efterfødselstræning 20‑08‑2019 11:00 Tir Linde Allé Fysioterapi Katrine Hoffmann

Tirsdage kl. 11.00-12.00 -  UNDERVISNINGEN ER PÅ LINDE ALLÉ 23, ODENSE M

Første møde: 20-08-2019 11:00
Efterlønsmodtager DKK 650,00
19-359 Efterfødselstræning 24‑10‑2019 09:30 Tor Linde Allé Fysioterapi Katrine Hoffmann

Første møde: 24-10-2019 09:30
Efterlønsmodtager DKK 650,00
A19-17 Efterfødselstræning 25‑10‑2019 10:00 Fre Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen

Fredag kl. 10-11

Efterfødselstræning - En graviditet er en stor belastning for kvindens krop, og de fleste kvinder har derfor behov for efterfølgende genoptræning. Som fysioterapeut med speciale inden for gynækologien, ligger det mig meget på sinde, at vi træner specielt med fokus på bækkenbunden. Men der vil også være kredsløbstræning, såvel som styrke og stabilitetstræning af hele kroppen!

Træningen foregår på hold, men da der ikke er to kvinder, der er ens, og heller ikke to fødsler som forløber ens, vil der i undervisningen blive taget individuelle hensyn. Der er maks. 8 deltagere pr. hold. Du må selvfølgelig gerne have din baby med.

Holdnummer: A19-17
Første møde: 25-10-2019 10:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
N19-821 Efterfødselstræning – genvind formen efter fødsel 07‑11‑2019 10:00 Tor BENEFIT Søndersø Cecilia Bjørk Johansen

TORSDAG KL. 10-11 - UNDERVISNINGEN FOREGÅR HOS BENEFIT SØNDERSØ, ODENSEVEJ 73, SØNDERSØ

Efterfødselstræning  – genvind formen efter fødsel
En graviditet og fødsel er hård ved kroppen og det er derfor vigtigt at træne kroppen efterfølgende, for at genvinde formen. Efterfødselstræning er træning med fokus på de vigtigste områder efter en graviditet.
Efterfødselstræning henvender sig til nybagte mødre; har du nogle af følgende ønsker kan efterfødselstræning være noget for dig:
Noget for dig?
Træningen fokuserer på at styrke din bækkenbund og stramme figuren op efter fødsel. Træningen varetages af erfarne fysioterapeuter, som sikrer dig høj kvalitet i øvelserne. Efterfødselstræning giver dig mulighed for at træne og mødes med andre nybagte mødre og børn. Oplever du smerter eller andre komplikationer efter graviditet, kan efterfødselstræning ofte hjælpe.

Holdnummer: N19-821
Første møde: 07-11-2019 10:00
Undervisere: Cecilia Bjørk Johansen
20-358 Efterfødselstræning 09‑01‑2020 09:30 Tor Linde Allé Fysioterapi Katrine Hoffmann