Corona information

Opdateret: 17. januar 2022

Aftenskolen kan genåbne fra 17. januar, dog med enkelte restriktioner.

Alle berørte deltagere vil få direkte besked på mail.

Retningslinjer:

 • Mundbind eller visir

  Kravet om brug af mundbind eller visir gælder alle både deltagere og ansatte, når man færdes på fællesarealer indendørs. Der er ikke krav om brug af mundbind eller visir i selve undervisningslokalet.

  Dog skal undervisere bruge mundbind eller visir, hvis man er underviser på mere end 2 forskellige hold pr. dag. Hvis man oplever ubehag i form af vejrtrækningsproblemer eller kvælningsfornemmelser er man fritaget for brug af mundbind eller visir. Det kan f.eks. være aktuelt for undervisere i svømmehaller. 

  Coronapas

  Deltagere i aftenskolen skal fremvise Coronapas ved hver mødegang. Det fremvises til underviseren, eller en anden af aftenskolen udpeget person. Aftenskolen har pligt til at bortvise personer uden Coronapas.

  Man kan få Coronapas hvis man er vaccineret, immun eller testet. Dokumenteret fritagelse for Coronapas udstedt af Borgerservice er ligestillet med gyldigt Coronapas.

  .
 • Afstand: Hold afstand både i undervisningstiden før, efter og ved pauser.
 • God håndhygiejne, vask hænder ofte og brug håndsprit
 • Host eller nys i albuen
 • Mød ikke op hvis du har symptomer på Covid 19 eller føler dig sløj
 • Hvis du bliver konstateret smittet med Covid 19 skal du omgående kontakte skolen så vi kan foretage os det nødvendige.
 • Medbring så vidt muligt egne materialer, udstyr, værktøj m.m. I de tilfælde hvor der benyttes fælles udstyr, skal der fokuseres ekstra på afspritning af hænder og udstyr

Som skole kan vi tilrettelægge aktiviteter og lokaler så vi lever op til kravene, vi kan informere og tage forbehold, men vi kan ikke garantere.

Har du spørgsmål til retningslinjerne er du velkommen til at kontakte os.

Det skal være trygt at deltage i aktiviteter i vores skoler, derfor følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer.

- Lisbeth Lunding, Skoleleder