Musik

Nedenfor kan du se de enkelte fagområder.

Det er en gave at kunne spille på et instrument, uanset om man spiller alene, for andre eller sammen med andre. Vi tilbyder undervisning på mange instrumenter og med nogle af Fyns dygtigste musiklærere som garanter for kvaliteten. 

Med 22 forskellige kor heraf 2 Lungekor for deltagere med KOL eller andre lungelidelser samt 3orkestre har vi Fyns største musikudbud for voksne. Deltagerne er ikke kun aktive i øvelokalerne, men markerer sig også i det fynske musikliv med koncerter i Odense Rådhushal, i kirker, på plejehjem, skoler m.m. Flere af vore kor og orkestre er desuden hyppige gæster i Odenses venskabsbyer rundt om i Europa.

Musikalsk spænder holdene fra klassisk kammerkor over musical og evergreens til pop. Fra symfoniorkester til bigband.

Selv om udbuddet allerede er stort, vil vi gerne udvide repertoiret endnu mere. Hvis I er en gruppe, der har lyst til at stable et kor eller orkester på benene, er DOF Paarup Aftenskole parat til at formidle kontakt til en dirigent, skaffe undervisningslokaler osv. Ring og få hjælp, inspiration og vejledning på 66 13 00 82.

Fatter du interesse for et af de eksisterende kor eller orkestre, så ring til formanden/kontaktpersonen for det ønskede kor eller orkester og få flere oplysninger.

Alle kan deltage i DOF Paarup Aftenskoles musikhold - forudsat at der er plads, og at ens kunnen svarer til korets eller orkestrets niveau og klangbalance.

Instrumentalhold

På instrumentalholdene lærer du at beherske dit instrument både teknisk og musikalsk.                                        

Undervisningen er tilrettelagt som holdundervisning, eller evt. som kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet andre mødegange er individuelle. Instrumentalhold er på 3-8 deltagere. Antallet af lektioner og prisen for instrumentalhold er beregnet med 5 deltagere pr. hold, ved færre deltagere reduceres antallet af lektioner pr. undervisningsgang.

Solo-undervisning

For deltagere der ikke ønsker holdundervisning, men udelukkende soloundervisning. Kontakt kontoret for nærmere information.

Sammenspilshold        

At spille sammen med andre – også andre instrumenter – er det de fleste drømmer om, når der øves i enrum. Du behøver ikke være verdensmester på dit instrument, men du skal naturligvis have de vigtigste grundbegreber i orden for at få fuldt udbytte af undervisningen på et sammenspilshold med 8-15 deltagere.

 Vigtigt!

Hvis tidspunkt og niveau ikke passer dig, så ring 66 13 00 82. Vi finder en løsning, hvis det er muligt.