Kurser

Sous Vide

Holdnr Navn Start Ugedag Underviser  
18-116 Sous Vide - begynderkursus Ledige pladser 24‑02‑2018 12:00 Lør Karsten Hansen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Lørdag/søndag  24-25/2 kl. 12.00-15.40

Den nyeste trend indtager Danmark. Sous Vide er en meget skånsom tilberedning, der har været anvendt i de professionelle køkkener i mange år.

Sous Vide tilberedning foregår ved lave temperaturer omkring 60 g Celcius.

Den skånsomme tilberedning giver saftige og møre stege af kød, uden at udtørre overfladen, som man ofte ser ved ovnstegning.

På kurset vil vi lave 4 fiskeretter og 4 kødretter med tilbehør og vine. Kurset foregår over en weekend. Hvor lørdagen bruges til forberedelse og opstart. Søndagen bruges til færdiggørelse og fællesspisning med vine.

Kurset omfatter udover sous vide også grundteknikker i andre tilberedningsmetoder, da disse er nødvendige for et samlet måltid.

Et par cowboy-tricks vil der måske også blive brug for.

Materialeudgift Kr. 450 kr. afregnes sammen med kursusgebyret.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-116
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 24-02-2018 12:00
Mødegange: 2
Lektioner: 8
Undervisere: Karsten Hansen
Priser:
Almen DKK 860,00
Pensionist DKK 835,00
Efterlønsmodtager DKK 835,00
Studerende DKK 835,00