KURSER

Madlavning

På kurserne i madlavning får du inspiration til fornyelse i køkkenet og nye kulinariske udfordringer. Der vil i undervisningen være fokus på sund og spændende mad og de kompetente undervisere skal nok hjælpe dig på vej, hvis opskriften er lidt svær at afkode.

Læs mere i beskrivelse af de aktuelle hold i listen nedenfor.

Navn Holdnr Start Ugedag Sted Underviser  
Madlavning for mænd DOF Korup-Ubberud 21-3006 08‑02‑2021 18:00 Man Ubberud Skole Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Mandag kl. 18.00-20.45

Kom til madlavning og forny dig. Kursus for mænd, der holder af at lave mad, og synes det kræver lidt øvelse at læse opskrifter. Vi laver sund og kulinarisk mad.

Udgifter til råvarer betales til underviseren.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21-3006
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 08-02-2021 18:00
Mødegange: 8
Lektioner: 24
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 1.255,00
Pensionist DKK 1.180,00
Efterlønsmodtager DKK 1.180,00
Studerende DKK 1.180,00
Tema madlavning for M/K DOF Korup-Ubberud 21-3012 09‑02‑2021 18:00 Tir Ubberud Skole Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tirsdag kl. 18.00-20.45

 Vi laver spændende og kulinarisk mad fra Middelhavsområdet.

Udgifter til råvarer betales til underviseren.

Undervisning 9/2, 2/3, 23/3 og 13/4

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21-3012
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 09-02-2021 18:00
Mødegange: 4
Lektioner: 12
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 630,00
Pensionist DKK 590,00
Efterlønsmodtager DKK 590,00
Studerende DKK 590,00
Plantebaseret Kost - Madlavning 21-114 10‑02‑2021 18:00 Ons Sct. Hans Skole Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Onsdag kl. 18.00-20.45

På dette kursus lærer du at lave EN PLANTEBASERET KOST = en kost centreret omkring hele plantefødevarer, så tæt på deres oprindelig form som muligt.
Dvs. en plantebaseret kost er defineret ud fra, hvad den rent faktisk indeholder. Hvilket er primært hele planter og derudover kun lidt animalsk og/eller forarbejdede/raffinerede planter indgår også. På engelsk kaldes denne kost “a whole-food, plant-based diet”.

Mad smager bedre når den bliver tilberedt og spist i hyggeligt fællesskab med andre, derfor er den sociale del også højt prioriteret på dette kursus.

Kurset er for alle, om du er ung eller ældre, mand eller kvinde, nybegynder eller øvet i et køkken.

Undervisningen foregår i nyrenoveret skolekøkken på Sct Hans skole i Skibhuskvarteret

Udgifter til råvarer afregnes med underviseren.

Undervisning: 10/2, 24/2, 10/3, 24/3

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21-114
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 10-02-2021 18:00
Mødegange: 4
Lektioner: 12
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 630,00
Pensionist DKK 590,00
Efterlønsmodtager DKK 590,00
Studerende DKK 590,00
dof