Mandag 16.00-17.50

Klarinet

Uanset om man forestiller sig at blive den nye Benny Goodman eller den næste Martin Fröst - eller blot vil hygge sig i et orkester eller en sammenspilsgruppe, er det vigtigt at tilegne sig den rigtige embouchure (mundstilling) og blæseteknik fra første færd. Hvis du er kørt træt i dit spil på grund af manglende eller forkert undervisning, vil du også have glæde af at melde dig i aftenskolens “klarinetklasse”.

Der vil i udstrakt grad blive taget individuelle hensyn, men niveautilpasset sammenspil vil være en fornøjelig og givtig del af forløbet. Læreren vil evt. være behjælpelig med at anskaffe instrument.

Ring og tal med Asger Bondo på tlf. 24 64 55 52 om en prøvelektion og eventuel berammelse af den endelige faste spilletid.

Mandag 16.00-17.50

Tilmeld nu

Første møde: 01-01-0001 00:00
Undervisere: Asger Bondo

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted

Navn: Asger Bondo

Email: asgerbondo@gmail.com

Telefon privat:

Telefon mobil: 24 64 55 52

Se CV her

Asger Bondo

Asger Bondo er udgået fra Det Fynske Musikkonservatorium med diplomeksamen (1970) og Musikpædagogisk eksamen (1973) og havde solistklassedebut i 1977 fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Har været solist med flere danske symfoniorkestre og haft en karriere i dansk musikliv indenfor symfoniorkestre, teaterorkestre, konservatorier, musikskoler,

pladestudier, som klarinettist, saxofonist, dirigent, arrangør - og ikke mindst som nodearkivar i Odense Symfoniorkester fra 1991 til 2013.

Find vej

Adresse: