Påske og forårs blomsterbinding - DOF Korup-Ubberud

Lørdag kl. 10.00-15.00

Denne kursusdag henvender sig til alle, som ønsker at få pyntet vinterens stuer op med det spirende forårs dejlige natur. Vi kreerer påskedekorationer, dørpynt og andet binderi, som passer til jeres hjem, i hyggeligt samvær med andre. Større børn kan ifølge med en voksen, sagtens deltage.

I skal medbringe egen skål til dekorationen og æggeskaller, fjer samt jeres eget påskepynt, kniv, beskærersaks og saks. I er også velkomne til at komme med specielle ønsker, da vi arbejder helt individuelt. Vi har mos, planter/snitblomster til salg efter aftale.

Husk også madpakke / kaffe / kage.

Bestilling af snitblomster, planter og løgblomtster er nødvendigt på tlf. 51 80 43 19 eller på stinebbalslev@gmail.com

Lørdag kl. 10.00-15.00

Husk også madpakke / kaffe / kage.

Tilmeld nu

Telefon mobil: 28 96 79 66

Se CV her

Uffe Balslev

Uffe. Taget den 4 årige blomsterdekoratør udannelse. Forskellige kurser og efterudannelse. Har arbejdet i forskellige forretninger, både i Danmark og udlandet, undervist både på aften- og fagskoler i Danmark og udlandet, haft forretninger selv, og deltaget i konkurencer.

Sammen med Stine har jeg deltaget i konkurencer i Danmark og Italien. Land art i Danmark, Italien, Holland og Island. De sidste 10 - 12 år, har vi, hvert år, været i Italien og sammen med 20 - 30 floriseter, fra resten af verden, til byudsmykning.

Vi er gerne, sammen om undervisningen, så en af os kan tage andre opgaver.

Navn: Stina Balslev

Email: stinabbalslev@gmail.com

Telefon privat:

Telefon mobil: 51 80 43 19

Se CV her

Stina Balslev

Stina. Udskrevet fra det Fynske Kunstakademi, på maler og klassisk tegning linjen.

Har arbejdet inden for teater, bl.a. som teaterleder.

For ca. 10 år siden, udannet inden for blomsterbrancen, på Søhus. Har haft egen forretning, og arbejdet i forskellige forretninger, og undervist i flere år.

Sammen med Uffe har jeg deltaget i konkurencer i Danmark og Italien. Land art i Danmark, Italien, Holland og Island. De sidste 10 - 12 år, har vi, hvert år, været i Italien og sammen med 20 - 30 floriseter, fra resten af verden, til byudsmykning.

Vi er gerne, sammen om undervisningen, så en af os kan tage andre opgaver.

Find vej

Adresse: