DOF Paarup Aftenskole (Odense)

SMART træning

SMART træning

Træning af hjernen. Gennem fysiske øvelser, lege og aktiviteter, der kobles op på farver og ord, trænes hjernens netværk. Dvs. at du gennem forskellige øvelser træner det sensoriske, motoriske og logiske på en måde, der udfordrer hjernen og dermed styrken dens netværk.

Du kan læse mere og se videoer om vigtigheden af at træne hjernen på www.holdhjernenfrisk.dk 

 

Holdnr Navn Start Ugedag Underviser  
20-336 Motion og SMART træning 04‑02‑2020 09:00 Tir Hanne Jørgensen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Motion og SMART Training

KOM TIL PRØVETIME 4. FEBRUAR! Her har du mulighed for at prøve de fysiske øvelser og bagefter få en snak med underviser Hanne Jørgensen

Formålet med SMART Training er at udfordre og styrke hjernen ved at træne den gennem fysiske øvelser. Disse øvelser kan udføres af alle og være med til at forbedre din koncentrationsevne, hukommelse og opmærksomhed samt styrke din balance og koordination. Alle processer som hjernen er skabt til at udføre, som er vigtige for alle at træne. Alle er velkommen til at deltage på holdet.

Samtidig er SMART training utrolig sjovt, og du er garanteret mange gode grin i løbet af timen. 

Timen starter med opvarmning samt træning og styrkelse af kroppens muskler og bevægelighed i leddene. Vi træner til dejlig rytmisk musik i en hyggelig og uformel atmosfære, inden vi går over til sjove og til tider udfordrende SMART training øvelser.  

Kurset starter med otte mødegange, men vi forventer at forlænge kurset med flere mødegange til foråret. 

Kom iført behageligt løstsiddende og elastisk tøj, bare tæer eller indendørs sko og medbring evt. en vandflaske. 

SMART Training er et koncept udviklet af DGI i samarbejde med TrainYourEyes. Synet er den vigtigste sans, der bruges i øvelserne, så derfor indgår der også træning af øjets muskulatur. 

Underviseren, Hanne Jørgensen, er certificeret SMART Training træner og underviser desuden i yoga og andre bevægelseshold.

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20-336
Status: Igangsat
Første møde: 04-02-2020 09:00
Mødegange: 9
Lektioner: 15
Undervisere: Hanne Jørgensen
Priser:
Almen DKK 675,00
Pensionist DKK 630,00
Studerende DKK 630,00