DOF Paarup Aftenskole (Odense)

Fransk

Har du brug for at kunne tale fransk på dit arbejde, eller har du bare lyst til at kunne begå dig på fransk, når du er på ferie? Så har vi kurserne til dig.

Fransk tales i mange lande, f.eks. Frankrig, Canada og i flere lande i Afrika. Er man i en større virksomhed hvor der handles med virksomheder i et af disse lande, kan man komme ud for at de ikke er eksperter til engelsk og derfor hellere vil tale fransk. Kan man tale fransk med et fransktalende menneske, så har man allerede der vundet en del. Når man skal rejse til især Frankrig, kan man komme på en prøve med sit engelske, og derfor kan det være en god ide at man som minimum kan nogle af de mest gængse gloser. Dette er en lille del af det du kan lære på kurserne.

Der findes tre slags kurser, et for begynderen der ikke har stiftet kendskab med fransk før. Et hold som er efterfølgeren til begynderholdet, hvor der tages udgangspunkt i de ting som man har lært på begynderholdet. Det sidste hold er for entusiasterne, hvor der tales meget mere om den fransktalende verden og dens mangfoldighed.

Er du i tvivl om hvilket hold du skal tilmelde dig, er du meget velkommen til at kontakte underviseren for råd.

Holdnr Navn Start Ugedag Underviser Sted