Portrætkurser ved Inge Marie Mørcke

Portræt

På kurserne lærer du at tegne/male et ansigt, indfange dets særegne træk, udtrykket i øjnene, at gengive det på en naturalistisk, genkendelig måde - eller at fokusere på det, du opfatter som personens indre essens i stedet for den ydre lighed. På kurserne lærer du om komposition, farvelære, maleteknikker, lasering mm. Du kan arbejde med akryl og olie eller tegneredskaber som blyant, kul, tusch m.m.

Du kan vælge kurser hver anden uge, weekendkurser eller  5 søndage.

Kurserne er både for begyndere og øvede.

Holdnr Navn Start Ugedag Underviser
19-671 Portræt - søndage 01‑09‑2019 09:30 Søn Inge Marie Mørcke

Søndag 1/9 - 6/10 - 3/11 - 1/12 - 5/1

At lave vellignende portrætter er noget af en udfordring: At tegne/male et ansigt, indfange dets særegne træk, udtrykket i øjnene – at forsøge at gengive det på en naturalistisk, genkendelig måde - eller måske tværtimod at fokusere på det, man opfatter som personens indre essens i stedet for den ydre lighed.

Dit motiv kan tage udgangspunkt i skitser eller fotos af et familiemedlem, et barn, et sports-  eller musikidol, eller bare en ukendt person, hvis ansigtstræk fanger dig. Eller du har måske lyst til at lave et selvportræt.

Portrættet overføres evt. til lærred/papir ved hjælp af en projektor, eller du optegner det som frihåndstegning.

Undervejs som dit billede vokser frem, ser vi på ting som komposition, farvelære, maleteknikker, lasering. Du bestemmer selv, om billedet skal males i ”fotografisk” stil eller mere frit og legende i farver helt efter dit eget valg.

Der kan arbejdes  med akryl og olie eller tegneredskaber som blyant,kul, tusch m.m.

Kurset er både for begyndere og øvede og tilpasses den enkeltes ønsker og niveau.

Første møde: 01-09-2019 09:30
Undervisere: Inge Marie Mørcke
19-623 Portræt tegning og maleri - kursus 16‑09‑2019 09:30 Man Inge Marie Mørcke

Mandag 9.30-14.05 undervisning lige uger

Første møde: 16-09-2019 09:30
Handicappede DKK 0,00
19-625 Portræt tegning og maleri - weekend 16‑11‑2019 09:30 Lør Inge Marie Mørcke

Lørdag-søndag 16-17. november 2019 kl. 9.30 - 16.50.

Brug en weekend på at arbejde koncentreret med at tegne/male et portræt.

Første møde: 16-11-2019 09:30
Pensionist DKK 735,00
Efterlønsmodtager DKK 735,00
20-672 Portræt - søndage 02‑02‑2020 09:30 Søn Inge Marie Mørcke

Søndag 2/2 - 1/3 - 29/3 - 3/5 - 7/6 2020

Første møde: 02-02-2020 09:30
Undervisere: Inge Marie Mørcke
20-626 Portræt tegning og maleri - weekend 21‑03‑2020 09:30 Lør Inge Marie Mørcke

Lørdag-søndag 21-22. marts 2020 kl. 9.30 - 16.50.

Brug en weekend på at arbejde koncentreret med at tegne/male et portræt.

Første møde: 21-03-2020 09:30
Pensionist DKK 735,00