Sommerferieaktiviteter

Det er med kæmpe begejstring at vi denne sommer har fået mulighed for at invitere til gratis ferieaktiviteter for Odenses børn og unge (6 - 17 år).

På nogle af aktiviteterne kan et barn tage en voksen med.

Det er DOF Paarup Aftenskoles undervisere der ”styrer” aktiviteterne. Du bliver altså undervist af eksperter på hvert sit felt, men der bliver også tid til en masse hygge og sjov – det er jo ferie!

Alle Sommerferieaktiviteterne foregår mandag 27. juli til torsdag 30. juli kl. 10.00-14.30 i DOF Paarup Aftenskoles lokaler, Pakhusgården 18 / Rugårdsvej 101, 5000 Odense C.

Det er gratis at deltage. Der er meget begrænset deltagerantal, derfor er hurtig tilmelding nødvendig. Materialer er også gratis, men du skal selv have madpakke med.

Ovenpå et mærkeligt forår, hvor vi alle har savnet fællesskaber og fritidsaktiviteter, glæder vi os til at se dig til fantastiske feriedage.

Økonomisk støtte fra stat og kommune har gjort disse gratis tilbud mulige.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til os på info@paarupaftenskole.dk

Holdnr Navn Start Ugedag Sted Underviser Pris*
10500 Tegne- og malekursus for børn, unge og barnlige sjæle 27‑07‑2020 10:00 Man Paarup Aftenskole Lone V. Petersen DKK 0,00

Bliv undervist og vejledt af en professionel billedkunstner.
Tag en af dine bedsteforældre, en af dine forældre eller en anden voksen med på sommerkursus, hvor vi skal tegne og male og skabe flotte billeder.
Hvis du er 12 år eller ældre må du gerne komme alene.
Vi vil arbejde i Den Ny Kunstskoles lokaler, hvor vi kan bruge de store armbevægelser uden at være bange for at spilde maling på gulvet.
Med udgangspunkt i et tema og oplæg arbejder du med tegning, akrylmaling og collage primært ud fra dine egne idéer og motiver, hvor du kan eksperimentere med de forskellige materialer og metoder, og får hjælp til at udtrykke dit helt eget personlige billedudtryk.

Underviser: Lone V. Petersen

Holdnummer: 10500
Undervisere: Lone V. Petersen
Voksen DKK 0,00
10501 Grafik for børn, unge og deres voksne 27‑07‑2020 10:00 Man Paarup Aftenskole Yngve Riber DKK 0,00

På dette kursus skal vi lade os inspirere, eksperimentere og lege os ind i grafikkens spændende univers.                                                                                                                                                                                   Vi skal arbejde med simple teknikker i både sort/hvid og farve.

Vi skal arbejde i Den Ny Kunstskoles hyggelige grafikværksted, hvor der er fine trykpresser og alle tænkelige materialer til rådighed.

Tag en af dine bedsteforældre, en af din forældre eller en anden voksen med på sommerkursus.

Hvis du er mellem 12 og 17 år, må du gerne komme alene.

Underviser: Yngve Riber

Holdnummer: 10501
Undervisere: Yngve Riber
Voksen DKK 0,00
10502 Drama & Teater for børn, unge og deres voksne 27‑07‑2020 10:00 Man Paarup Aftenskole Inge Strandby Jensen DKK 0,00

Brænder du efter at lufte dine talenter, spille op og spille ud, så kom bare an. Alle har et talent, som kan udfoldes på de skrå brædder.

Teater handler om at fortælle gode historier, hvor vi bruger krop og stemme til at udtrykke følelser og dramatisere. Vi starter med at træne grundelementerne: kroppen, stemmen, fantasien og kreativiteten.

Vi henter Inspiration fra fysisk teater, komik, klovneri, gøgl, rollespil, dans og impro teater. Udtrykket kan være poetisk eller melodramatisk eller et sted midt imellem.

Vi arbejder uden manuskript og rollelister, men bruger krop, stemme og ikke mindst fantasien til at skabe historier og udtrykke dem.

Fra idé til forestilling:

Vi bruger de talenter du allerede har og dem du ikke vidste du havde. Vi finder på nye ideer sammen, bygger ovenpå, skaber historier og skærper udtrykket, så det kan vises frem som en mindre forestilling den sidste dag. Måske bare for hinanden, måske inviterer vi familie og venner.

Det kræver ikke nogen bestemte forudsætninger at deltage - kom som du er alene eller sammen med en voksen – der er plads til alle og sammen skaber vi historie.

Underviser: Inge Strandby

Holdnummer: 10502
Undervisere: Inge Strandby Jensen
Voksen DKK 0,00
10503 Sommerorkester for børn og unge 10-17år 27‑07‑2020 10:00 Man Paarup Aftenskole Rasmus Henriksen DKK 0,00

Spiller du et instrument, er du mellem 10 og 17 år, og kunne du tænke dig at bruge fire dage på at spille sammen med andre? Så har du mulighed for at deltage i sommerorkesteret.

Vi skal spille et bredt repertoire af ny og gammel musik - filmmelodier, popsange, klassisk musik og meget andet, men vi skal også lære om noder og musikteori, og evt. prøve kræfter med at skrive vores egne små melodier.

Alle instrumenter er velkomne. Medbring selv instrument.

Når du har tilmeldt dig, vil vi gerne have en mail hvor du skriver hvilket instrument du spiller og hvor længe du har spillet - så underviseren er godt forberedt. Mailadr: info@paarupaftenskole.dk

Underviser: Rasmus Henriksen

Holdnummer: 10503
Undervisere: Rasmus Henriksen
Voksen DKK 0,00
10504 Syngeværksted for børn og unge 6-17 år 27‑07‑2020 10:00 Man Paarup Aftenskole Connie Koch Rasmussen DKK 0,00

Har du sunget i kor eller kan du bare godt li’ at synge, er her muligheden for at synge sammen med andre i flere dage! Vi vil synge mange forskellige sange, og lave sjove opvarmningsøvelser og kanoner, og lære hvordan vi kan blive bedre til at lytte til andres stemmer og forme vores egen stemme.

Når du har tilmeldt dig, vil vi gerne have en mail hvor du fortæller om du har prøvet at synge i kor, eller evt. har fået sangundervisning - så underviseren er godt forberedt. Mailadr: info@paarupaftenskole.dk

Underviser: Connie Koch Rasmussen

Holdnummer: 10504