Sommerferieaktiviteter

Det er med kæmpe begejstring at vi denne sommer har fået mulighed for at invitere til gratis ferieaktiviteter for Odenses børn og unge (6 - 17 år).

På nogle af aktiviteterne kan et barn tage en voksen med.

Det er DOF Paarup Aftenskoles undervisere der ”styrer” aktiviteterne. Du bliver altså undervist af eksperter på hvert sit felt, men der bliver også tid til en masse hygge og sjov – det er jo ferie!

Alle Sommerferieaktiviteterne foregår mandag 27. juli til torsdag 30. juli kl. 10.00-14.30 i DOF Paarup Aftenskoles lokaler, Pakhusgården 18 / Rugårdsvej 101, 5000 Odense C.

Det er gratis at deltage. Der er meget begrænset deltagerantal, derfor er hurtig tilmelding nødvendig. Materialer er også gratis, men du skal selv have madpakke med.

Ovenpå et mærkeligt forår, hvor vi alle har savnet fællesskaber og fritidsaktiviteter, glæder vi os til at se dig til fantastiske feriedage.

Økonomisk støtte fra stat og kommune har gjort disse gratis tilbud mulige.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til os på info@paarupaftenskole.dk

Holdnr Navn Start Ugedag Sted Underviser Pris*
dof