DOF Paarup Aftenskole (Odense)

Madlavning

Madlavning

 

Om det er den hjemmelavede spaghetti bolognese som skal have et løft, din viden og evner inden for antipasti, eller om du vil prøve kræfter med at indsamle og tilberede svampe er DOF Paarup Aftenskoles madlavningskurser lige noget for dig!

På kurserne i madlavning får du inspiration til fornyelse i køkkenet og nye kulinariske udfordringer. Der vil i undervisningen også være fokus på sund og spændende mad og de kompetente undervisere skal nok hjælpe dig på vej, hvis opskriften er lidt svær at afkode.

Du kan vælge kurser kun for mænd med undervisning hver uge, kurser for m/k med undervisning hver 3. uge eller én-dags kurser i svampe eller antipasti. Kurserne er tilrettelagt for såvel begyndere som øvede.

Holdnr Navn Start Ugedag Sted Underviser  
19-3005 Madlavning for mænd DOF Korup-Ubberud 16‑09‑2019 18:00 Man Ubberud Skole Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Mandag kl. 18.00-20.45

Kom til madlavning og forny dig. Kursus for mænd, der holder af at lave mad, og synes det kræver lidt øvelse at læse opskrifter. Vi laver sund og kulinarisk mad.

Udgifter til råvarer betales til underviseren.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19-3005
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 16-09-2019 18:00
Mødegange: 8
Lektioner: 24
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 1.230,00
Pensionist DKK 1.155,00
Efterlønsmodtager DKK 1.155,00
Studerende DKK 1.155,00
19-3011 Tema madlavning for M/K DOF Korup-Ubberud 17‑09‑2019 18:00 Tir Ubberud Skole Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tirsdag kl. 18.00-20.45

 

Vi laver spændende og kulinarisk mad fra Middelhavsområdet.

Udgifter til råvarer betales til underviseren.

Undervisning 15/1, 5/2, 26/2 og 19/3

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19-3011
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 17-09-2019 18:00
Mødegange: 4
Lektioner: 12
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 615,00
Pensionist DKK 575,00
Efterlønsmodtager DKK 575,00
Studerende DKK 575,00
19-3013 Middelhavskøkkenet - 8 skønne aftener 18‑09‑2019 18:00 Ons Sct. Hans Skole Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Onsdag kl. 18.00-20.45

Nyt i Odense midt i det skønne Skibhuskvarter

Unge som ældre med interesse i det skønne Middelhavskøkken tilbydes hermed 8 skønne aftener hvor der laves nye og klassiske retter. Såvel veganske som retter med kød laves med gode råvarer fra forskellige lande omkring Middelhavet.

Undervisningen foregår i nyrenoveret skolekøkken på Sct. Hans skole.

Materialeudgift Kr. 100,00 afregnes sammen med kursusgebyret

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19-3013
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 18-09-2019 18:00
Mødegange: 8
Lektioner: 24
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 1.330,00
Pensionist DKK 1.255,00
Efterlønsmodtager DKK 1.255,00
Studerende DKK 1.255,00
19-3015 Svampekursus i Langesøskoven 21‑09‑2019 09:30 Lør Ubberud Skole Klaus Sørensen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Lørdag 21. september kl. 9.30-15.25

Er du til svampe, så lær selv at finde dem i skoven, efterfølgende tilbereder vi svampene i skolekøkkenet på Ubberud Skole. Du skal selv medbringe drikkevarer.

Mødested: Den gamle smedje ved Langesø Slot.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19-3015
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 21-09-2019 09:30
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Klaus Sørensen
Priser:
Almen DKK 420,00
Pensionist DKK 400,00
Efterlønsmodtager DKK 400,00
Studerende DKK 400,00
19-115 Sous Vide - begynderkursus 26‑10‑2019 12:00 Lør Næsby Skole Karsten Hansen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

SOUS VIDE KURSUS                         

Den nyeste trend indtager Danmark

Sous Vide er en meget skånsom tilberedning, der har været anvendt i de professionelle køkkener i mange år.

Sous Vide tilberedning foregår ved lave temperaturer omkring 60 g Celcius.

Den skånsomme tilberedning giver saftige og møre stege af kød, uden at udtørre overfladen, som man ofte ser ved ovnstegning.

Kort fortalt er fremgangsmåden den, at man vakumpakker kød, fisk eller grønsager i en plasticpose.

Plastikposen lægges i et nøje temperaturstyret kogekar med vand og tilberedes der i mange timer ved svag varme.

På kurset vil vi lave 4 fiskeretter og 4 kødretter med tilbehør og vine.

Kurset foregår over en week end.

Hvor lørdagen bruges til forberedelse og opstart. Søndagen bruges til færdiggørelse og

fælles spisning med vine.

Kurset omfatter udover sous vide tilberedninger også grundteknikker i andre tilberedningsmetoder. Da disse er nødvendige for et samlet måltid.

Et par cowboy-tricks vil der måske også blive brug for.

Materialeudgift Kr. 450,00 afregnes sammen med kursusgebyret

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19-115
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 26-10-2019 12:00
Mødegange: 2
Lektioner: 8
Undervisere: Karsten Hansen
Priser:
Almen DKK 840,00
Pensionist DKK 815,00
Efterlønsmodtager DKK 815,00
Studerende DKK 815,00
20-116 Sous Vide - begynderkursus 29‑02‑2020 12:00 Lør Næsby Skole Karsten Hansen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

SOUS VIDE KURSUS                         

Den nyeste trend indtager Danmark

Sous Vide er en meget skånsom tilberedning, der har været anvendt i de professionelle køkkener i mange år.

Sous Vide tilberedning foregår ved lave temperaturer omkring 60 g Celcius.

Den skånsomme tilberedning giver saftige og møre stege af kød, uden at udtørre overfladen, som man ofte ser ved ovnstegning.

Kort fortalt er fremgangsmåden den, at man vakumpakker kød, fisk eller grønsager i en plasticpose.

Plastikposen lægges i et nøje temperaturstyret kogekar med vand og tilberedes der i mange timer ved svag varme.

På kurset vil vi lave 4 fiskeretter og 4 kødretter med tilbehør og vine.

Kurset foregår over en week end.

Hvor lørdagen bruges til forberedelse og opstart. Søndagen bruges til færdiggørelse og

fælles spisning med vine.

Kurset omfatter udover sous vide tilberedninger også grundteknikker i andre tilberedningsmetoder. Da disse er nødvendige for et samlet måltid.

Et par cowboy-tricks vil der måske også blive brug for.

Materialeudgift Kr. 450,00 afregnes sammen med kursusgebyret

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20-116
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 29-02-2020 12:00
Mødegange: 2
Lektioner: 8
Undervisere: Karsten Hansen
Priser:
Almen DKK 840,00
Pensionist DKK 815,00
Efterlønsmodtager DKK 815,00
Studerende DKK 815,00
20-118 Saucer og smør til grill-sæsonen 28‑03‑2020 12:00 Lør Næsby Skole Karsten Hansen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

SAUCER OG SMØR TIL GRILL-SÆSONEN

Grill-sæsonen står for døren.

Vi står lige og mangler lidt dyppelse til kødet-kyllingen-fisken-grønsagerne, som kan laves i forvejen af mor. Så far kan brilliere med resten ude ved grillen og få alt rosen over den helt fantastisk veltillavede grill-mad.

Vi laver 10 forskellige kolde saucer og kryddersmør som passer til sommerens grill-mad.

Vi forbereder om lørdagen og laver en færdig middag om søndagen, med  2 fiskeretter og 2 kødretter med spændende grøntsager.

Der vil indgå et fermenteret produkt i kurset.

Det er ikke et grill-kursus – det er et kursus i tilbehør til grill-mad.

Hygiejne, grundtilberedninger og billige cowboy-tricks vil der blive lagt særlig vægt på.

Materialeudgift Kr. 450,00 afregnes sammen med kursusgebyret.

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20-118
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 28-03-2020 12:00
Mødegange: 2
Lektioner: 8
Undervisere: Karsten Hansen
Priser:
Almen DKK 840,00
Pensionist DKK 815,00
Efterlønsmodtager DKK 815,00
Studerende DKK 815,00