Klarinet

Uanset om man forestiller sig at blive den nye Benny Goodman eller den næste Martin Fröst - eller blot vil hygge sig i et orkester eller en sammenspilsgruppe, er det vigtigt at tilegne sig den rigtige embouchure (mundstilling) og blæseteknik fra første færd. Hvis du er kørt træt i dit spil på grund af manglende eller forkert undervisning, vil du også have glæde af at melde dig i aftenskolens “klarinetklasse”.

På kurset vil der i udstrakt grad blive taget individuelle hensyn, men niveautilpasset sammenspil vil være en fornøjelig og givtig del af forløbet. Læreren vil evt. være behjælpelig med at anskaffe en klarinet.

Ring og tal med Asger Bondo på tlf. 24 64 55 52 om en prøvelektion og eventuel berammelse af den endelige faste spilletid.

19-1058 Klarinet 14‑01‑2019 16:00 Man Paarup Aftenskole Asger Bondo
  • Holdnr: 19-1058
  • Navn: Klarinet
  • Start: 14‑01‑2019 16:00
  • Ugedag: Man
  • Sted: Paarup Aftenskole
  • Underviser: Asger Bondo

Mandag kl. 16.00-17.50

Klarinet

Der vil i udstrakt grad blive taget individuelle hensyn, men niveautilpasset sammenspil vil være en fornøjelig og givtig del af forløbet. Læreren vil evt. være behjælpelig med at anskaffe instrument.

Første møde: 14-01-2019 16:00
Undervisere: Asger Bondo