Kvinder der har mistet

A20-36 Efterfødselstræning og sorgstøtte for kvinder der har mistet 16‑01‑2020 17:15 Tor Tommerup Fysioterapi Susanne Holm

Torsdag kl. 17.15-19.30

Dette holdtilbud er for dig, der har mistet dit barn i løbet af graviditeten, under fødslen eller efter fødslen. I løbet af graviditeten og fødslen har din krop været udsat for såvel fysisk som psykisk belastning, hvilket ofte ikke hjælper i det svære efterforløb.

Tilbuddet er tilrettelagt specielt til dig, der har mistet et spædbarn, Det er ikke afgørende for deltagelse på holdet, hvornår og hvor lang tid siden, det er, du har mistet.

Undervisningen varetages af fysioterapeut Ann-Marie Schou Frederiksen og sorgvejleder Susanne Holm fra Om-sorgen.dk, der selv har mistet et spædbarn.

Forløbet består af 6 mødegange, og der er 8 pladser på holdet. Hver mødegang varer 2 timer og 15 min. I den første time bliver du guidet i efterfødselstræning, og i den sidste time får du støtte i sorg, et trygt rum for samtale og udveksling af erfaringer samt mulighed for spejling i andre, der har mistet et spædbarn.

Holdnummer: A20-36
Første møde: 16-01-2020 17:15