Gravid og på barsel

Gravid og på barsel - Graviditet og tiden efter en fødsel medfører store forandringer, både på din krop og dit sind. Mors krop har brug for træning både op til fødslen og træning til at komme i form efter fødslen. Med træning før fødslen sikrer du dig som mor at din krop er i stand til at klare det store pres som det er at skulle levere en baby. Det er ingen hemmelig at det kan have stor betydning for dig og din krop, hvor god fysisk form du er i. En fødsel kræver rigtig mange kræfter, især for førstegangsfødende, og derfor er det vigtigt at tænke på ens krop før fødslen men også efter fødslen.

Du har også mulighed for at give din baby en god start, ved at deltage i kurser i Babymotorik. Børnenes motorik er vigtig og på kurserne leges der med forskellige redskaber som styrker ens babys motorik.

A19-15 Efterfødselstræning 16‑08‑2019 10:00 Fre Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen

Fredag kl. 10-11

Efterfødselstræning - En graviditet er en stor belastning for kvindens krop, og de fleste kvinder har derfor behov for efterfølgende genoptræning. Som fysioterapeut med speciale inden for gynækologien, ligger det mig meget på sinde, at vi træner specielt med fokus på bækkenbunden. Men der vil også være kredsløbstræning, såvel som styrke og stabilitetstræning af hele kroppen!

Træningen foregår på hold, men da der ikke er to kvinder, der er ens, og heller ikke to fødsler som forløber ens, vil der i undervisningen blive taget individuelle hensyn. Der er maks. 8 deltagere pr. hold. Du må selvfølgelig gerne have din baby med.

Holdnummer: A19-15
Første møde: 16-08-2019 10:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
A19-21 Babymotorik 22‑10‑2019 10:00 Tir Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen
  • Holdnr: A19-21
  • Start: 22‑10‑2019 10:00

Tirsdag kl. 10.00-10.45

Babymotorik -Giv dit barn en god start ved at styrke og stimulere barnets nervesystem gennem bevægelse, berøring og sang. Kom og få en masse inspiration til træning og sjov med din baby – tilmeld dig og din baby eller hele mødregruppen.

Indhold: Sanseintegration - Motoriske øvelser – Babymassage - Info omkring barnets udvikling

Der er max. 8 babyer pr. hold, så alle deltagere får maksimalt udbytte af undervisningen.

Holdnummer: A19-21
Første møde: 22-10-2019 10:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
A19-17 Efterfødselstræning 25‑10‑2019 10:00 Fre Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen

Holdnummer: A19-17
Første møde: 25-10-2019 10:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
A20-20 Babymotorik 07‑01‑2020 10:00 Tir Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen
  • Holdnr: A20-20
  • Start: 07‑01‑2020 10:00

Holdnummer: A20-20
Første møde: 07-01-2020 10:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
A20-32 Førfødselstræning 07‑01‑2020 15:00 Tir Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen

Tirsdag kl. 15-16

Førfødselstræning er et hold, der henvender sig til gravide i alle faser af graviditeten. Træningen er tilrettelagt for gravide med henblik at træne styrke, stabilitet, kondition og fleksibilitet, som vil gavne dig under og efter fødslen. I sammenhæng med stabilitetstræningen vil der også blive lagt vægt på træning af bækkenbunden. Hver gang afsluttes med grundig udstrækning og afspænding.

Der er max. 8 deltagere på holdet, så alle får maksimalt udbytte af træningen.

Holdnummer: A20-32
Første møde: 07-01-2020 15:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
A20-16 Efterfødselstræning 10‑01‑2020 10:00 Fre Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen

Holdnummer: A20-16
Første møde: 10-01-2020 10:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
A20-22 Babymotorik 10‑03‑2020 10:00 Tir Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen
  • Holdnr: A20-22
  • Start: 10‑03‑2020 10:00

Holdnummer: A20-22
Første møde: 10-03-2020 10:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
A20-34 Førfødselstræning 10‑03‑2020 15:00 Tir Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen

Tirsdag kl. 15-16

Der er max. 8 deltagere på holdet, så alle får maksimalt udbytte af træningen.

Holdnummer: A20-34
Første møde: 10-03-2020 15:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
A20-18 Efterfødselstræning 13‑03‑2020 10:00 Fre Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen