Gravid og på barsel

Gravid og på barsel - Graviditet og tiden efter en fødsel medfører store forandringer, både på din krop og dit sind. Mors krop har brug for træning både op til fødslen og træning til at komme i form efter fødslen. Med træning før fødslen sikrer du dig som mor at din krop er i stand til at klare det store pres som det er at skulle levere en baby. Det er ingen hemmelig at det kan have stor betydning for dig og din krop, hvor god fysisk form du er i. En fødsel kræver rigtig mange kræfter, især for førstegangsfødende, og derfor er det vigtigt at tænke på ens krop før fødslen men også efter fødslen.

Du har også mulighed for at give din baby en god start, ved at deltage i kurser i Babymotorik. Børnenes motorik er vigtig og på kurserne leges der med forskellige redskaber som styrker ens babys motorik.

A19-19 Babymotorik 13‑08‑2019 10:00 Tir Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen
  • Holdnr: A19-19
  • Start: 13‑08‑2019 10:00

Tirsdag kl. 10.00-10.45

Babymotorik -Giv dit barn en god start ved at styrke og stimulere barnets nervesystem gennem bevægelse, berøring og sang. Kom og få en masse inspiration til træning og sjov med din baby – tilmeld dig og din baby eller hele mødregruppen.

Indhold: Sanseintegration - Motoriske øvelser – Babymassage - Info omkring barnets udvikling

Der er max. 8 babyer pr. hold, så alle deltagere får maksimalt udbytte af undervisningen.

Holdnummer: A19-19
Første møde: 13-08-2019 10:00
Undervisere: Kathrine Nadolny Madsen
A19-21 Babymotorik 08‑10‑2019 10:00 Tir Tommerup Fysioterapi Kathrine Nadolny Madsen