Gravid og på barsel

Gravid og på barsel - Graviditet og tiden efter en fødsel medfører store forandringer, både på din krop og dit sind. Mors krop har brug for træning både op til fødslen og træning til at komme i form efter fødslen. Med træning før fødslen sikrer du dig som mor at din krop er i stand til at klare det store pres som det er at skulle levere en baby. Det er ingen hemmelig at det kan have stor betydning for dig og din krop, hvor god fysisk form du er i. En fødsel kræver rigtig mange kræfter, især for førstegangsfødende, og derfor er det vigtigt at tænke på ens krop før fødslen men også efter fødslen.

Du har også mulighed for at give din baby en god start, ved at deltage i kurser i Babymotorik. Børnenes motorik er vigtig og på kurserne leges der med forskellige redskaber som styrker ens babys motorik.

A18-17 Babymotorik 04‑09‑2018 10:00 Tir Tommerup Fysioterapi Tina Pasgaard
  • Holdnr: A18-17
  • Navn: Babymotorik
  • Start: 04‑09‑2018 10:00
  • Ugedag: Tir
  • Sted: Tommerup Fysioterapi
  • Underviser: Tina Pasgaard

Tirsdag kl. 10.00-10.45

Babymotorik -Giv dit barn en god start ved at styrke og stimulere barnets nervesystem gennem bevægelse, berøring og sang. Kom og få en masse inspiration til træning og sjov med din baby – tilmeld dig og din baby eller hele mødregruppen.

Indhold: Sanseintegration - Motoriske øvelser – Babymassage - Info omkring barnets udvikling

Der er max. 8 babyer pr. hold, så alle deltagere får maksimalt udbytte af undervisningen.

Medbring et lille tæppe eller en dyne, da meget af tiden foregår på gulvet.

Holdnummer: A18-17
Første møde: 04-09-2018 10:00
Undervisere: Tina Pasgaard
A18-15 Efterfødselstræning - 2 gange om ugen 11‑09‑2018 09:00 Tir Tommerup Fysioterapi Tina Pasgaard

Tirsdag kl. 9.00-10.00 og fredag kl. 10-11

Træning 2 gange om ugen i alt 20 gange.

Efterfødselstræning - En graviditet er en stor belastning for kvindens krop, og de fleste kvinder har derfor behov for efterfølgende genoptræning. Som fysioterapeut med speciale inden for gynækologien, ligger det mig meget på sinde, at vi træner specielt med fokus på bækkenbunden. Men der vil også være kredsløbstræning, såvel som styrke og stabilitetstræning af hele kroppen!

Træningen foregår på hold, men da der ikke er to kvinder, der er ens, og heller ikke to fødsler som forløber ens, vil der i undervisningen blive taget individuelle hensyn. Der er maks. 8 deltagere pr. hold. Du må selvfølgelig gerne have din baby med.

Holdnummer: A18-15
Første møde: 11-09-2018 09:00
A18-19 Babymotorik 23‑10‑2018 10:00 Tir Tommerup Fysioterapi Tina Pasgaard
  • Holdnr: A18-19
  • Navn: Babymotorik
  • Start: 23‑10‑2018 10:00
  • Ugedag: Tir
  • Sted: Tommerup Fysioterapi
  • Underviser: Tina Pasgaard

Tirsdag kl. 10.00-10.45

Medbring et lille tæppe eller en dyne, da meget af tiden foregår på gulvet.

Holdnummer: A18-19
Første møde: 23-10-2018 10:00