Kurser

Madlavning

Holdnr Navn Start Ugedag Underviser  
18-3006 Madlavning for mænd DOF Korup-Ubberud 15‑01‑2018 18:00 Man Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Mandag kl. 18.00-20.45

Kom til madlavning og forny dig. Kursus for mænd, der holder af at lave mad, og synes det kræver lidt øvelse at læse opskrifter. Vi laver sund og kulinarisk mad.

Udgifter til råvarer betales til underviseren.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-3006
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 15-01-2018 18:00
Mødegange: 10
Lektioner: 30
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 900,00
Pensionist DKK 810,00
Efterlønsmodtager DKK 810,00
Studerende DKK 810,00
18-102 Kokkeskole hos Matzens Madværksted - Vintermad 2 16‑01‑2018 10:00 Tir Brian Matzen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tirsdag kl. 10.00-13.10

Uanset om du er nybegynder eller en rutineret madmager, er der plads til dig i køkkenet hos Matzens Madværksted. Ved kursets start får du tildelt to blus, en gryde, en pande, et skærebræt og nogle knive, og så handler det ellers om at skabe dit eget måltid bestående af flere forskellige retter. Hos Matzens Madværksted laver du alle retter selv under kyndig vejledning af madværkstedets personale.

Pris pr. kursus 495 kr. inkl. mad men ekskl. drikkevarer.

Ved samtidig tilmelding og betaling af 3 kurser får du vinmenu uden beregning (3 glas pr. kursus).

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-102
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 16-01-2018 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Brian Matzen
Priser:
Almen DKK 495,00
Pensionist DKK 495,00
Efterlønsmodtager DKK 495,00
Studerende DKK 495,00
18-110 Italienske egnsretter - 2 16‑01‑2018 17:30 Tir ida guldhammer
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tirsdag 17.30-21.10

Vi rejser videre. Nye regioner og nye retter.

Medbring en god køkkenkniv, viskestykke, forklæde, drikkevarer og god appetit.

Buon appetito.

Materialeudgift i alt 500 kr. afregnes sammen med kursusgebyret.

Undervisning: 16/1, 30/1, 27/2 og 13/3

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-110
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 16-01-2018 17:30
Mødegange: 4
Lektioner: 16
Undervisere: ida guldhammer
Priser:
Almen DKK 1.235,00
Pensionist DKK 1.185,00
Efterlønsmodtager DKK 1.185,00
Studerende DKK 1.185,00
18-3012 Tema madlavning for M/K DOF Korup-Ubberud 16‑01‑2018 18:00 Tir Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tirsdag kl. 18.00-20.45

 

Vi laver spændende og kulinarisk mad fra Middelhavsområdet.

Udgifter til råvarer betales til underviseren.

Undervisning 16/1, 6/2, 27/2 og 20/3

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-3012
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 16-01-2018 18:00
Mødegange: 4
Lektioner: 12
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 360,00
Pensionist DKK 325,00
Efterlønsmodtager DKK 325,00
Studerende DKK 325,00
18-3008 Madlavning for mænd DOF Korup-Ubberud 17‑01‑2018 18:00 Ons Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Onsdag kl. 18.00-20.45

 

Kom til madlavning og forny dig. Kursus for mænd, der holder af at lave mad, og synes det kræver lidt øvelse at læse opskrifter. Vi laver sund og kulinarisk mad.

 

Udgifter til råvarer betales til underviseren.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-3008
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 17-01-2018 18:00
Mødegange: 10
Lektioner: 30
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 900,00
Pensionist DKK 810,00
Efterlønsmodtager DKK 810,00
Studerende DKK 810,00
18-3010 Madlavning for mænd DOF Korup-Ubberud 18‑01‑2018 18:00 Tor Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Torsdag kl. 18.00-20.45

 

Kom til madlavning og forny dig. Kursus for mænd, der holder af at lave mad, og synes det kræver lidt øvelse at læse opskrifter. Vi laver sund og kulinarisk mad.

 

Udgifter til råvarer betales til underviseren.

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-3010
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 18-01-2018 18:00
Mødegange: 8
Lektioner: 24
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 720,00
Pensionist DKK 650,00
Efterlønsmodtager DKK 650,00
Studerende DKK 650,00
18-108 Landkøkken 23‑01‑2018 17:30 Tir ida guldhammer
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tirsdag 17.30-21.10

Vi vil tilberede lækre og enkle retter fra det europæiske landkøkken. Hver gang et nyt land: Italien, Spanien, Grækenland og England. Vi bruger gode råvarer samt årstidens friske grøntsager og fremtryller retter til både hverdag og fest. Nogle gange en 3-4 retters middag og andre gange en buffet med f.eks. tapas eller antipasti.

Medbring en god køkkenkniv, forklæde, viskestykke og drikkevarer.

Undervisning; 23/1, 6/2, 20/2 og 6/3

Materialeudgift i alt 500 kr. afregnes sammen med kursusgebyret.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-108
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 23-01-2018 17:30
Mødegange: 4
Lektioner: 16
Undervisere: ida guldhammer
Priser:
Almen DKK 1.235,00
Pensionist DKK 1.185,00
Efterlønsmodtager DKK 1.185,00
Studerende DKK 1.185,00
18-3014 Nede på jorden mad til folk med diabetes 2 30‑01‑2018 18:00 Tir Flemming Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tirsdag kl. 18.00-20.45

Kurset indeholder gode råd (ingen formaninger) og enkle opskrifter til hverdagen både til små og store måltider.

 

Udgifter til råvarer betales til underviseren.

 

Undervisning: 30/1, 20/2, 13/3 og 3/4

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-3014
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 30-01-2018 18:00
Mødegange: 4
Lektioner: 12
Undervisere: Flemming Andersen
Priser:
Almen DKK 360,00
Pensionist DKK 325,00
Efterlønsmodtager DKK 325,00
Studerende DKK 325,00
18-104 Kokkeskole hos Matzens Madværksted - Grill 20‑02‑2018 10:00 Tir Brian Matzen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tirsdag kl. 10.00-13.10

Uanset om du er nybegynder eller en rutineret madmager, er der plads til dig i køkkenet hos Matzens Madværksted. Ved kursets start får du tildelt to blus, en gryde, en pande, et skærebræt og nogle knive, og så handler det ellers om at skabe dit eget måltid bestående af flere forskellige retter. Hos Matzens Madværksted laver du alle retter selv under kyndig vejledning af madværkstedets personale.

Pris pr. kursus 495 kr. inkl. mad men ekskl. drikkevarer.

Ved samtidig tilmelding og betaling af 3 kurser får du vinmenu uden beregning (3 glas pr. kursus).

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-104
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-02-2018 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Brian Matzen
Priser:
Almen DKK 495,00
Pensionist DKK 495,00
Efterlønsmodtager DKK 495,00
Studerende DKK 495,00
18-116 Sous Vide - begynderkursus 24‑02‑2018 12:00 Lør Karsten Hansen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Lørdag/søndag  24-25/2 kl. 12.00-15.40

Den nyeste trend indtager Danmark. Sous Vide er en meget skånsom tilberedning, der har været anvendt i de professionelle køkkener i mange år.

Sous Vide tilberedning foregår ved lave temperaturer omkring 60 g Celcius.

Den skånsomme tilberedning giver saftige og møre stege af kød, uden at udtørre overfladen, som man ofte ser ved ovnstegning.

På kurset vil vi lave 4 fiskeretter og 4 kødretter med tilbehør og vine. Kurset foregår over en weekend. Hvor lørdagen bruges til forberedelse og opstart. Søndagen bruges til færdiggørelse og fællesspisning med vine.

Kurset omfatter udover sous vide også grundteknikker i andre tilberedningsmetoder, da disse er nødvendige for et samlet måltid.

Et par cowboy-tricks vil der måske også blive brug for.

Materialeudgift Kr. 450 kr. afregnes sammen med kursusgebyret.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-116
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 24-02-2018 12:00
Mødegange: 2
Lektioner: 8
Undervisere: Karsten Hansen
Priser:
Almen DKK 860,00
Pensionist DKK 835,00
Efterlønsmodtager DKK 835,00
Studerende DKK 835,00
18-106 Kokkeskole hos Matzens Madværksted - Forårs menu 20‑03‑2018 10:00 Tir Brian Matzen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tirsdag kl. 10.00-13.10

Uanset om du er nybegynder eller en rutineret madmager, er der plads til dig i køkkenet hos Matzens Madværksted. Ved kursets start får du tildelt to blus, en gryde, en pande, et skærebræt og nogle knive, og så handler det ellers om at skabe dit eget måltid bestående af flere forskellige retter. Hos Matzens Madværksted laver du alle retter selv under kyndig vejledning af madværkstedets personale.

Pris pr. kursus 495 kr. inkl. mad men ekskl. drikkevarer.

Ved samtidig tilmelding og betaling af 3 kurser får du vinmenu uden beregning (3 glas pr. kursus).

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18-106
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-03-2018 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Brian Matzen
Priser:
Almen DKK 495,00
Pensionist DKK 495,00
Efterlønsmodtager DKK 495,00
Studerende DKK 495,00